M7003 (130-170hp)

Ένα πανίσχυρο εργαλείο

Η ανανεωμένη μεγάλη σειρά M7003 είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για τον επαγγελματία αγρότη, συνδυάζοντας επιδόσεις και αξιοπιστία,  και προσφέροντας συγχρόνως απόλυτη ακρίβεια σε κάθε εργασία

Τεχνικό Φυλλάδιο


M7133 - M7153 - M7173 (130 - 150 -170 Hp)

M7133 - M7153 - M7173   (130 - 150 -170 Hp)
Image

Κινητήρας V6108 Kubota

Ο καινούργιος κινητήρας V6108 ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για μια λειτουργία χωρίς καυσαέρια. Ο επιλεκτικός καταλύτης  (SCR) ψεκάζει την καυτή εξάτμιση της μηχανής με το υγρό (DEF) το οποίο μετατρέπει τα καυσαέρια σε ακίνδυνους υδρατμούς και άζωτο. Το σύστημα Common Rail  (CRS) ελέγχει ηλεκτρονικά τον χρονισμό και την ποσότητα του ψεκασμού  υψηλής πίεσης και την πραγματοποιεί σε στάδια για καλύτερη ανάφλεξη, επιτυγχάνοντας καλύτερη αποδοτικότητα , καλύτερη οικονομία καυσίμου και λιγότερο θόρυβο του κινητήρα. Ο συνδυασμός  των δυο αυτών συστημάτων, με το φίλτρο σωματιδίων (DPF) και ένα σύστημα επανακυκλοφορίας των καυσαερίων διασφαλίζει ότι το Μ7003 όχι μόνο πληρεί τους κανονισμούς των καυσαερίων φάσης 4 αλλά τους υπερκαλύπτει δραματικά.

Όλες τις ταχύτητες που χρειάζεστε για όλες τις δουλειές που θέλετε

Image

KVT ( αυτόματο κιβώτιο μετάδοσης ταχυτήτων)

Διαθέσιμο στο Premium KVT, αυτό το κιβώτιο μετάδοσης ταχυτήτων παρέχει ένα σχεδόν άπειρο αριθμό ταχυτήτων προς τα εμπρός και προς τα πίσω , επιτρέποντας σας να εργάζεστε με την καλύτερη ταχύτητα στην κάθε δουλειά. Το υψηλής απόκρισης και αξιοπιστίας αυτόματο κιβώτιο ΚVT διαθέτει ένα σύστημα δυναμικής πέδησης του κινητήρα, ώστε να σας βοηθάει στην επιβράδυνση και να διατηρείτε τον έλεγχο ενώ βρίσκεστε σε επικλινή εδάφη.

30 εμπρός / 15πίσω ταχύτητες με 6 ταχύτητες και 5 ομάδες ( 54 / 27 με creeper)

Το ανανεωμένο M7003διαθέτει ένα νέο αξιόπιστο, αυτόματο κιβώτιο Powershift 6 ταχυτήτων. Σε συνδυασμό με τις πέντε ομάδες προσφέρει ένα σύνολο 30 ταχυτήτων προς τα εμπρός και 15 προς τα πίσω, με τις αλλαγές να πραγματοποιούνται χωρίς συμπλέκτη. .Ακόμα το M7003 σας δίνει  αργές ταχύτητες έως 0,45km/h (έρπουσας) για να σας βοηθήσει να κάνετε αυτές τις εργασίες σε εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες. 

Ευρύχωρο άνετο και αθόρυβο

Image

Μια ήσυχη καμπίνα με ορατότητα. 

Όταν είστε στο χωράφι από το ξημέρωμα μέχρι το βράδυ θέλετε η διάρκεια των εργασιών να πραγματοποιείτε με άνεση και αποδοτικότητα μέχρι το τέλος Το Μ7003 έχει εξαιρετικά μεγάλη καμπίνα και έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει ακριβώς αυτό. Με μόλις τέσσερις κολόνες η ορατότητα μπροστά , πίσω και στις δύο πλευρές είναι σχεδόν απεριόριστη. Η σχεδίαση της καμπίνας μειώνει τον θόρυβο από το εξωτερικό στο ελάχιστο, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε με ηρεμία και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όλα σε μια οθόνη

Όλες οι λειτουργίες του Μ7003 βρίσκονται σε μια μεγάλη οθόνη αφής LCD. Οι κύριες λειτουργίες της είναι ο έλεγχος του τρακτέρ ηλεκτρονικά , η σύνδεση με το σύστημα ISOBUS και η εφαρμογή προγραμμάτων ελέγχου των παρελκόμενων όπως και η αυτόματη πλοήγηση με GPS . Ο αγρότης έχει να επιλέξει μεταξύ 7 η 10 ιντσών οθόνη αφής ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά των εργασιών που πραγματοποιεί.

Ισχυρό οπίσθιο υδραυλικό και σύστημα αναρτήσεως παρελκομένων

Βελτιωμένη ανυψωτική ικανότητα έως 11,500 κιλά , επιτρέπει την ανάρτηση και των ποιο βαριών παρελκομένων , με τα χειριστήρια υδραυλικών και μπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. Διαθέτει έως 5 βαλβίδες εξωτερικών εργασιών υψηλής παροχής με αντλίες έως 110 λίτρα/λεπτό.

Image
Image

Σύστημα μπροστινής ανάρτησης 3 σταδίων

Η μπροστινή ανάρτηση του Μ7003 βοηθά στο να διασφαλιστεί μια άνετη διαδρομή καθώς και μια σταθερή και ακριβή λειτουργία του τρακτέρ κατά την πραγματοποίηση των αγροτικών εργασιών. Η ανάρτηση λειτουργεί άψογα με τα αμορτισέρ να αποσβένουν οποιοδήποτε κραδασμό προκληθεί από ανώμαλο έδαφος. Διαθέτει τρεις επιλογές λειτουργίας: αυτόματη για γενικές εργασίες (Auto) - χειροκίνητη για σύνδεση/αποσύνδεση παρελκομένων (Manual) και κλειδωμένη για εργασίες με φορτωτή η παρόμοια παρελκόμενα (Lock).

Image

Έξυπνες βελτιώσεις

 

Τα φώτα εργασίας είναι τώρα διαθέσιμα με LED φωτισμό, ο οποίος βελτιώνει την όραση ενώ ταυτόχρονα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Οι καθρέφτες είναι θερμαινόμενοι και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενοι για καλύτερη ορατότητα και ασφάλεια.

Image
Image

Φορτωτής πλήρως προσαρμόσιμος για την διαχείριση πολλαπλών εργασιών

Χειριστήριο μπροστινού φορτωτή

Το χειριστήριο του μπροστινού φορτωτή της Kubota κάνει εξαιρετικά εύκολο τον χειρισμό του φορτωτή ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε μόνο στην δουλειά που έχετε μπροστά σας. Το χειριστήριο βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα ελέγχου για ήρεμο και εύκολο χειρισμό αλλά και για καλύτερη μπροστινή ορατότητα.

Γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση

Η σύνδεση και η αποσύνδεση του μπροστινού φορτωτή δεν θα μπορούσε να είναι ποιο εύκολη. Κανένα εργαλείο δεν είναι απαραίτητο. Με γρήγορη και απλή σύνδεση και αποσύνδεση θα βρίσκεστε πίσω στην εργασία σας σε ελάχιστο χρόνο.

Για το μέλλον της γεωργίας , τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Σας παρουσιάζουμε το M7003, το καθαρότερο, ικανότερο και ποιο δυνατό τρακτέρ που έχει φτιάξει ποτέ η Kubota. Δικαιούται να λέγεται η ναυαρχίδα του αγροτικού στόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ