ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ - SCHAFFER LADER

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ - ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Απαιτείτε έναν σπαστό φορτωτή με τη μεγαλύτερη ικανότητα φορτίου και το μεγαλύτερο ύψος ανύψωσης ? Πρέπει να είναι όσο πιο συμπαγής σε διαστάσεις γίνεται, σε συνδυασμό με ισχύ και οικονομία. Να είναι απλός στην λειτουργία του, εύκολος στην συντήρηση και να συνδυάζει τεχνολογία με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία και το χαμηλότερο κόστος επένδυσης. Η ειδική σειρά φορτωτών Schäffer ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας κάθε μέρα. Οι συμπαγείς διαστάσεις και η αποδεδειγμένη τεχνολογία κάνουν αυτά τα μηχανήματα μοναδικά. 

Compact Σπαστοί Φoρτωτές 2000/3000/4000 Series  25 έως 50 Hp

Image

SERIES 2000/3000/4000

 

Η συμπαγής αυτή σειρά είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές που δημιούργησε η Schaffer. Είναι σχεδιασμένη για χρήση σε κλειστούς και περιορισμένους χώρους διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία και την εργονομία που απαιτείτε. Με ευρεία γκάμα παρελκομένων εξαρτημάτων τα μηχανήματα αυτά είναι πλέον κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις και δραστηριότητες.

Image
Image
Image

Σπαστοί Φορτωτές 4300/5000 Series 50 έως 75 Hp

Image

SERIES 4300/5000

 

Η άρθρωση Ζ kinematics δημιουργεί υψηλή εξερχομένη δύναμη και ασυναγώνιστο επίπεδο ανύψωσης σε αυτή την κατηγορία έως τα 3800mm. Οι συμπαγείς και πανίσχυροι φορτωτές Schaffer διαθέτουν ταλαντευόμενο άξονα και είναι σχεδιασμένοι για εργασία σε ακόμα πιο ολισθηρά εδάφη.

Image
Image
Image

Τηλεσκοπικοί Φορτωτές 2345 T - 9660 T 45 έως 157 Hp

Image

SERIES 2345 T - 9660 T

 

Προσφέρουν την ασφαλέστερη εργασία στα μέγιστα επίπεδα ανύψωσης ακόμα και στα πιο ολισθηρά η ανισόπεδα εδάφη. Οι τηλεσκοπικοί φορτωτές Schaffer είναι ασυναγώνιστοι στην κατηγορία τους. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους όπως ο ταλαντευόμενος άξονας η ο τηλεσκοπικός βραχίονας είναι η απόδειξη της υπεροχής τους

Image
Image
Image

Μεγάλη ισχύ, έξυπνα εφαρμοσμένη...

Κινητήρες Kubota: Συμπαγείς σε διαστάσεις, ισχυροί και αξιόπιστοι. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων πετρελαίου στον κόσμο. Η τελευταία γενιά αυτών των κινητήρων παρέχουν ιδανική καύση, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλά επίπεδα καπνού. Ιδιαίτερα σημαντικό για εφαρμογές σε στεγασμένους χώρους. Ακόμα ένα πρακτικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία πρόσβασης σε μέρη που χρειάζονται συχνά συντήρηση, όπως φίλτρα λαδιού και καυσίμου.

Εξαιρετική άνεση

Η εξαιρετική άνεση παρέχεται από την υδροστατική μετάδοση. Επιλέξτε την διεύθυνση κίνησης, ξεκινήστε ομαλά με κάθε φορτίο και επιταχύνεται χωρίς σχέσεις στην μέγιστη ταχύτητα των 15 ή 20 χλμ/ώρα. Το εργονομικό χειριστήριο σας επιτρέπει να καθορίσετε την διεύθυνση κίνησης και σας δίνει τον σίγουρο έλεγχο του φορτωτή. Μπορείτε να μετακινήσετε βαριά φορτία με ένα απλό άγγιγμα του χειριστηρίου, με ισχύ και ασφάλεια.διεύθυνση κίνησης και σας δίνει τον σίγουρο έλεγχο του φορτωτή.

Image

Εξαρτήματα Φορτωτών

Image

Εξαρτήματα Φορτωτών –

Πολυεργαλείο για όλες σας τις ανάγκες

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ