ΣΕΙΡΑ Β1 (17-22hp)

Δύο νέα μοντέλα

Προβάλλοντας τον νέο σχεδιασμό και την αυξημένη ιπποδύναμη τα νέα τρακτέρ της Σειράς Β1, είναι ιδανικά για κηπουρικές και αγροτικές εργασίες. Μικρά στην κατασκευή αλλά μεγάλα σε δύναμη τα τρακτέρ προσφέρουν ευελιξία και ταχύτητα στις εργασίες που χρειάζεστε.

Εμπορικό Φυλλάδιο


B1181 - B1241 (17 - 22Hp)

B1181 - B1241  (17 - 22Hp)

Μικρά τρακτέρ για μεγάλες δουλειές

Συμπαγή και ισχυρά, ευέλικτα και εύκολα στο χειρισμό τους. Τα ειδικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς Β1 προσφέρουν ένα χρήσιμο εργαλείο για πληθώρα εφαρμογών.  

Κινητήρες : Οι τρικύλινδροι, υδρόψυκτοι  κινητήρες της Kubota χαρακτηρίζονται από την υψηλή ροπή τους και την χαμηλή κατανάλωση των καυσίμων τους .
Κιβώτιο Ταχυτήτων: Τα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (Β1181: 6F/2R , B1241: 9F/3R). Όλα τα τρακτέρ της σειράς B1 έχουν διπλό διαφορικό (4WD). 
Σύστημα Υδραυλικών: Τα πίσω υδραυλικά με ζεύξη Κατηγορία 1 έχουν εντυπωσιακή ανυψωτική ικανότητα
Πάτωμα χειριστή: Η πρόσβαση στο επίπεδο πάτωμα του χειριστή είναι εύκολη και άνετη. Τα χειριστήρια είναι εργονομικά τοποθετημένα.

Η νέα μικρή σειρά B1 της Kubota διαθέτει δύο μοντέλα με την ισχύ και την ευελιξία που χρειάζεστε για να κάνετε τις εργασίες σας γρήγορα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ