Ανταλλακτικά

Image

 

Γνήσια ανταλλακτικά

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για την κατασκευή γνήσιων ανταλλακτικών Kubota  και οφείλει να είναι χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Τα γνήσια ανταλλακτικά  φροντίζουν για την ασφάλειά σας ώστε να παραμένετε ήσυχοι στο χωράφι. Πληρούν όλες τις προδιαγραφές εργοστασιακής ποιότητας και λειτουργικής ασφάλειας, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Κάθε ένα γνήσιο ανταλλακτικό εκπληρώνει τον σκοπό του με ακρίβεια και αξιοπιστία

Τα γνήσια ανταλλακτικά Kubota αναπτύσσονται παράλληλα με το σχεδιασμό του δικού σας γεωργικού ελκυστήρα. Αποτέλεσμα; Τα γνήσια ανταλλακτικά ανανεώνουν και εξελίσσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας του μηχανήματός σας.

Οποιαδήποτε βελτίωση στην γραμμή παραγωγής των κατασκευαστών, προσαρμόζεται κατάλληλα και στα γνήσια ανταλλακτικά . Σε όλο το εύρος, η ποιότητα και η λειτουργικότητά τους ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Χαμηλές τιμές – υψηλή απόδοση

Τα γνήσια προϊόντα  είναι η απόλυτη ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας. Με ελεγμένη λειτουργική ασφάλεια και εγγυημένη εργοστασιακή ποιότητα – όπως σε ένα καινούργιο γεωργικό ελκυστήρα.

Η άριστη ακρίβεια συναρμολόγησής τους βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του απαιτούμενου χρόνου στο συνεργείο, μειώνοντας το κόστος επισκευής και συντήρησής του.

Χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά διασφαλίζετε την υψηλή λειτουργική ποιότητα του μηχανήματός σας και εμποδίζετε την εμφάνιση τεχνικών θεμάτων λειτουργίας του που θα σας έστελναν νωρίτερα στον προγραμματισμό της επόμενης συντήρησής του.

Πλεονεκτήματα Γνήσιων Ανταλλακτικών Kubota

  •   Σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές
  •   Κορυφαία ποιότητα
  •   Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς
  •   Άψογη εφαρμογή
  •   Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα Kubota
  •   Άμεση παράδοση
  •   Εξαιρετική σχέση ποιότητας-απόδοσης-ασφάλειας-τιμής
  •   Διασφάλιση της αξίας του γεωργικού σας ελκυστήρα

Επικοινωνία - Τμήμα Ανταλλακτικών

Αθήνα

Διιέθυνση : Ιερά Οδός 96-104 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2103499452 & 2103499558

email : parts.kubota@petropoulos.com

Θεσσαλονίκη
Image
Image
Image

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ