M5002 (94-115hp)

Η έξυπνη επιλογή

H Σειρά  M5002 είναι η πιο έξυπνη επιλογή σας . Ο ισχυρός κινητήρας, η άριστη μετάδοση, η υψηλή απόσταση από το έδαφος και ο εύκολος έλεγχος καθιστούν τη σειρά M5002 απαραίτητη στην καθημερινή σας δουλειά. 

Εμπορικό Φυλλάδιο


M5092 - M5112 ( 94 - 115 Hp)

M5092 - M5112   ( 94 - 115 Hp)
Image

Κινητήρας V3800 Stage V

Ισχυρός, αξιόπιστος, καθαρός και ήσυχος , ο τετρακύλινδρος κινητήρας V3800 στα δυο μοντέλα της σειράς M5002 εντυπωσιάζει με την αξιόπιστη απόδοσή του.

H Kubota είναι ο πρώτος κατασκευαστής ελκυστήρων που χρησιμοποιεί ένα σύστημα ψεκασμού Common Rail μαζί με έναν καταλυτικό μετατροπέα SCR , το AdBlue , την ανακυκλοφορία καυσαερίων (EGR) το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) και τον καταλυτικό μετατροπέα (DOC). Ο συνδυασμός αυτής της κορυφαίας τεχνολογίας , παράγει εξαιρετικές τιμές απόδοσης με βελτιωμένη απόδοση καυσίμου. Ο Κινητήρας V3800 16 βαλβίδων πληροί τις αυστηρότερες απαιτήσεις των τελευταίων προτύπων Euro Stage V.

36/36 Ταχύτητες με 40-ECO

Με κιβώτιο 6 ταχυτήτων πλήρως συγχρονιζέ, τρεις ομάδες Hi-Lo-Creeper  και με την τεχνολογία Dual Speed  (στα μηχανήματα με καμπίνα) έχετε για να επιλέξετε μεταξύ 36 ταχυτήτων εμπρός και  36 πίσω.  Μπορείτε ακόμα  να οδηγήσετε με γρήγορη ταχύτητα κινήσεως και να εξοικονομήσετε  καύσιμα με το 40-ECO αφού o ελκυστήρας διατηρεί χαμηλές στροφές στον κινητήρα.

Image
Image

Ηλεκτρουδραυλική ρεβέρσα

Με την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα  μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το συμπλέκτη. Απλά μετακινήστε το χειρομοχλό για λίγο από εμπρός  προς τα πίσω ή και ανάποδα.

Εξελιγμένη καμπίνα

Image
Image

Η Καμπίνα της σειράς Μ5002 προσφέρει περισσότερο χώρο από οποιονδήποτε άλλο γεωργικό ελκυστήρα στην κατηγορία του. Η άνετη καμπίνα δεν είναι μόνο ευρύχωρη αλλά εγγυάται ένα ευχάριστο περιβάλλον με εξαιρετική πανοραμική ορατότητα. Οι μεγάλες, γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε μεγάλο εύρος εξασφαλίζοντας την ασφαλή και εύκολη είσοδο και έξοδο του χειριστή και από τις δύο πλευρές. Το άνετο κάθισμα οδηγού, τα καμπύλα τζάμια της καμπίνας και το εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού παρέχουν για πολλές ώρες τις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Σύνδεση με ISOBUS με οθόνες LCD

csm ISOBUS Certified Label 4c white 0f42734b9b

Πέρα από τα συνηθισμένα το Μ5002 μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε  σύνδεσμο παρελκομένου ISOBUS.

Απλά συνδέστε το παρελκόμενο στην συμβατή υποδοχή και όλες οι πληροφορίες του παρελκομένου θα φανούν αμέσως  στην LCD οθόνη IsoMatch Tellus 12 ιντσών ή στην οθόνη IsoMatch Tellus Go 7 ιντσών. για τη ρύθμιση και τον έλεγχο αυτού. Οι δύο οθόνες έχουν πιστοποίηση με το πρότυπο ISO 11783, διαθέτουν ¨έξυπνους¨  διακόπτες που επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των οθονών .

Image
Image

Υδραυλικά και PTO

 

Η ανυψωτική ικανότητα έως 4100 κιλά , επιτρέπει την ανάρτηση και των πιο βαριών παρελκομένων για την κατηγορία του , με τα χειριστήρια υδραυλικών και μπράτσων ανύψωσης να είναι εύκολα στη χρήση. Διαθέτει 3 διπλές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών υψηλής παροχής με αντλίες έως 64λίτρα /λεπτό.  Ο δυναμοδοτικός άξονας μπορεί να εμπλέκετε και να απεπλέκετε  υλεκτρουδραυλικά  χωρίς να σταματήσετε τον γεωργικό ελκυστήρα και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού επιλέγοντας στροφές μεταξύ 540 / 540E ή προαιρετικά 540 / 1000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού, σε αγροτικά μηχανήματα από γνωστούς οίκους, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους. 

Search

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στους όρους χρήσης
Συμφωνώ